Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Går du i giftastankar eller planerar du en fest?

Gästfoto från bröllop på terrassen

På Ersta terrass kan du fira ditt bröllop eller hålla fest i ett historiskt 1800-talshus med utsikt över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och Stockholms inlopp. Börja kvällen med mingel på vår stora terrass och fortsätt med middag i någon av våra salonger eller om ni är många, i hela våningen. Vi har plats för 210 sittande gäster (90 stycken i vår största salong).

Hos oss kan du ägna dig åt den goda maten, dryck och att umgås med dina gäster. Våra medarbetare ser till så att din kväll blir precis så bra som du förväntar dig. När du abonnerar våra lokaler så får du hela paketet med mat, dryck, serveringspersonal och allt annat som önskas för att ni ska trivas.

Vi har fortfarande lediga helger under sommaren även om augustis lördagar börjar ta slut. För dig som kan tänka dig att hålla fest i veckan så har vi ett fint erbjudande:

20% rabatt i maj-september

Rabatten gäller på lokalkostnaden när du håller ditt bröllop måndag-fredag under maj-september. Erbjudandet gäller även vid bokning av andra fester och evenemang för privatpersoner och företag.

Bröllopsnatt på Ersta hotell

Vi bjuder på bröllopsnatten i ett av våra stora direktorsrum med extra lyxigt badrum och med utsikt över takåsarna på Södermalm. Erbjudandet gäller när du bokar bröllopsfest på Ersta terrass för minst 50 sittande gäster och minst 5 hotellrum i valfri kategori.

Provsmakning med dryckesprovning

Om du bokar senast den 30 april är du varmt välkommen att vara med på vår stora provsmakning av menyer och med dryckesprovning som sker i maj. Då smakar vi oss igenom menyer och testar olika dryckesalternativ till maten. Vår kökschef samt en vinkännare från vår vinleverantör är på plats och hjälper dig komponera festmiddagen så att den passar dina individuella önskemål.

Välkommen till Ersta terrass och Ersta hotell!


Fyll i bokningsförfrågan nedan eller kontakta oss på telefon 08-714 66 34 eller e-post meet@erstadiakoni.se

 

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Typ av arrangemang:*Önskat datum:*
Alternativa datum:
Antal personer:*

Antal hotellrum:
Önskad kategori på hotellrummen:

För- och efternamn:*
Bokningsnamn/företag:
Telefonnummer, inklusive riktnummer:*
E-postadress:*
Önskemål och övrigt:

| Fler

Kontakt

Ersta terrass
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45

Telefon 08-714 66 34
@ Ersta terrass

Öppettider
Vardagar: 10.00-16.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning