Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Medlemsförmåner

Vi är glada och tacksamma för att du engagerar dig och stödjer vårt viktiga arbete med att hjälpa människor i utsatta situationer. Du är viktig för oss!

Som medlem får du:


Delta och rösta på våra medlemsmöten

 En gång om året har vi medlemsträff. Direktor och styrelseordförande medverkar och berättar om verksamhetsnytt och senaste aktuellt. Läs mer om medlemsmöten >>>

Utsikter

 Du får kontinuerlig information om vad som händer inom våra verksamheter via nyhetsbrevet Utsikter. Läs mer om Utsikter här >>>

Medlemspris på Betania

 Betania är Ersta diakonis sommarhem i Stockholms skärgård. Som medlem får du rabatterat pris på övernattning med helpension. Läs mer om Betania >>>

Rabatter

10% rabatt på konserter i Ersta kyrka.

10% rabatt på hotellövernattningar hos Ersta konferens och hotell.

Se människan! Boken om Ersta diakoni10% rabatt på böcker i Ersta bokhandel.

Medlemspris på boken "Se människan! En bok om Ersta diakoni". Ditt medlemspris: 150:- (ordinarie pris 290:-). Boken finns i Ersta bokhandel.

Så här gör du för att få din rabatt

När du blir medlem och har betalat din medlemsavgift får du ett brev med en rabattkod. Du behöver koden tillsammans med ditt medlemsnummer för att utnyttja dina rabatter.

Konserter: När du bokar biljetter till någon av Ersta diakonis konserter anger du koden i fältet "Eventuell kampanjkod". 

Böcker och hotellövernattningar: Uppge rabattkod tillsammans med ditt medlemsnummer vid betalning.

Om du inte hittar din rabattkod eller medlemsnummer, vänligen kontakta medlemsservice. Kontaktuppgifterna ser du till höger.

| Fler

Kontakt

Medlemsservice
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ medlemsservice