Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Bli månadsgivare

Ditt stöd används där det bäst behövs. Du kan till exempel hjälpa barn och ungdomar i familjer med missbruk att klara vardagen, ge hemlösa människor en värdig vård eller skydda våldsutsatta kvinnor och barn.

Läs mer om hur din gåva hjälper andra

Positivt besked för Ersta nya sjukhus

Nu har Mark- och miljööverdomstolen fattat beslut i frågan om överklagande av detaljplan för Ersta nya sjukhus. Läs mer här

Jonas Nygrens projekt fick stipendium under Kirurgveckan

Grattis Jonas Nygren med team som under Kirurgveckan fick ta emot ett stipendium för sitt projekt; Implementering och utvärdering av ny teknik för rektovaginala och anorektala fistlar.

Läs mer om projektet här

 • Sjukvård

  Ersta sjukhus är Sveriges största non-profitsjukhus för planerad vård.

 • Äldreomsorg

  Vår äldreomsorg månar om att tillsammans med den äldre skapa ett meningsfullt vardagsliv, så att den som är hos oss kan åldras i trygghet.

 • Stöd i livet

  Vi driver verksamheter som hjälper och stödjer människor i utsatta livssituationer.

 • Ersta sjukhus i Nationella patientenkäten
  ssk och patient

  Årets nationella patientenkät visar resultatet av patienternas upplevelse av Ersta sjukhus somatiska öppen- och slutenvård. I patientenkäten toppar sjukhuset i alla dimensioner inom specialiserad sjukvård, jämfört med sjukhus i övriga riket och Stockholm i genomsnitt. Läs mer

Nyheter


Fler nyheter från Ersta diakoni