Som det borde vara

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsaktör. Här går vetenskap och hjärta hand i hand. Och här återinvesteras oavkortat vinsten i verksamheterna för att kunna hjälpa fler. Inga konstigheter egentligen. Det är bara så, som det borde vara.

Läs mer

Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta. Vi vill skapa en värdig välfärd för alla, en ambition som vi på Ersta diakoni ser oss ha en viktig roll i. Inte för vår egen skull, utan för människans.

Hitta ditt sommarjobb här!

Sugen på ett sommarjobb inom vår hemtjänst eller på ett äldreboende? Här hittar du alla lediga sommarjobb inom Erstas äldreomsorg. Varmt välkommen med din ansökan - hoppas att vi ses i sommar!

Till alla lediga jobb

en Ersta-medarbetare på ett av erstas äldreboenden på en grönskande innergård

Kontakta oss

Besöksadress: Erstagatan 1
Postadress: 
Box 4619,
116 91 Stockholm

Telefon: 08-714 61 00
E-post: info@erstadiakoni.se

- Observera att e-postadressen inte är avsedd för patientärenden eller personuppgifter.

- För att hantera dina patientärenden till Ersta sjukhus, gå till 1177 eller Min vård. För mer information om Ersta sjukhus olika kliniker, besök sjukhusets hemsida. Telefon Ersta sjukhus (växel): 08-714 65 00.

- För att komma i kontakt med våra övriga verksamheter, besök deras respektive hemsidor, exempelvis Ersta hemtjänst eller Erstas äldreboenden.

- För fastighetsfrågor, t ex felanmälan, kontakta erstafastigheter@erstadiakoni.se.