Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Köpvillkor

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms. Momsen på böcker är 6 % och på övriga produkter 25 %.

Beställning
Beställning sker via Ersta bokhandels hemsida och är giltig efter att bekräftelse skickats från oss. Ett e-postmeddelande går ut när ordern skickas från oss. Minsta beställningsvärde är 100 kr. Order under 100 kr expedieras inte.

Frakt och leverans
Vi har som mål att leverera inom 10 dagar men vid hög orderbelastning kan längre leveranstid förekomma. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Frakt och exp. avgift på 49 kr tillkommer på alla order.

Betalning
Betalning sker mot faktura som medföljer leveransen och betalning ska vara oss till handa 14 dagar från fakturadatum om inte annat anges. Om betalning inte inkommit i tid skickas en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift på 50 kr. Vid fortsatt utebliven betalning övergår ärendet till inkasso.

Personuppgifter
Vi registrerar efterfrågade personuppgifter för att kunna slutföra orderuppdraget (leverans och betalning). Vi lagrar endast kontaktuppgifter för eget bruk och du kan när som helst skriftligen begära att de raderas.

Ånger och retur
Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Då står du själv för returportot. Avbeställning av en order eller vara kan ske så länge ordern inte har skickats. Alla ändringar av lagd order sker skriftligen.

Reklamation
Vid defekt eller felaktigt levererad vara ska du kontakta för att få information om returhanteringen. Skicka inga varor förrän du varit i kontakt med bokhandeln.

| Fler

Kontakt

Ersta bokhandel
Erstagatan 1K
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 63 41

Julklappstips! 20% rabatt i Ersta bokhandel.

Julklappstips bokhandel

Gäller alla varor förutom handstöpta ljus och fram till och med den 23 december.