Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Vårt Sortiment

Sortiment

Willow Tree

Alla original till Willow Tree-figurerna handsnidas av konstnären Susan Lordi och hon använder sin familj och sina vänner som inspiration till sina verk. Det finns mängder av olika figurer i Willow Tree-serien så det finns alltid någon som passar varje tillfälle och eftersom varje figur är handmålad är de alla unika. En alltid lika uppskattad present.

Vi har specialiserat oss på Susan Lordis änglar men i butiken finner du även en del av hennes övriga figurer. Sortimentet uppdateras kontinuerligt.

Frälsarkransen

Radbandet Frälsarkransen består av arton pärlor: tolv runda och sex avlånga. Varje pärla har en egen betydelse och mening och är avsedd att föra tankarna till olika ämnen, det är också utifrån sina respektive egenskaper som de fått sina namn.

Frälsarkransen tillverkas i Indien genom rättvisehandelsbolaget Tara Projects. Tara Projects startade som ett projekt för att erbjuda produktionsstöd och marknadsföring till hantverkare i de fattigaste delarna av New Delhi.

I butiken finns förutom själva smycket också en hel del kompletterande material, både böcker och CD-skivor.

Erstas egna utgåvor

Erstas långa historia och den kunskap som finns på erstaberget syns också i butiken. Här har vi de skrifter, kort och märken som skapats av personer med kopplingar till Ersta. Här hittar man till exempel de populära Ersta-rapsodierna som är skrivna av diakonissan Gudrun Persson, blomsterkorten som är tryckta efter original målade efter diakonissorna samt olika brevmärken och vykort.

Många av dessa produkter kan du också beställa från vår onlinebutik. Tänk också på att du genom att handla hos oss stödjer Ersta diakonis sociala arbete.

| Fler

Kontakt

Ersta bokhandel
Erstagatan 1K
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 63 41

Julklappstips! 20% rabatt i Ersta bokhandel.

Julklappstips bokhandel

Gäller alla varor förutom handstöpta ljus och fram till och med den 23 december.