Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta hemtjänst i Gävle

Du som bor i Andersberg, Brynäs, Centrum och Söder kan välja hemtjänst utförd av Ersta hemtjänst Gävle. Vi sätter dig och dina behov främst – därför är bred kompetens bland våra medarbetare och hög kvalitet på våra tjänster självklara.

Att få hemtjänst innebär att du får hjälp och stöd i din vardag. Det kan till exempel vara hjälp med tvätt, matinköp, städning och personlig omvårdnad. Alla har rätt att ansöka om hemtjänst.

Gävle kommun har ett kundvalssystem som innebär att du själv väljer vem som utför din hemtjänst. Ersta hemtjänst kan väljas av alla som bor i Andersberg, Brynäs, Centrum och Söder i Gävle.

Våra medarbetare

Vår personal har god kompetens inom äldreomsorg och fortbildas kontinuerligt. Hos oss ansvarar en kontaktperson för det mesta som rör dig och den hjälp du behöver. Tillsammans planerar ni hur hjälpen ska utföras. Det är viktigt att personkemin mellan dig och din kontaktperson fungerar och att ni trivs med varandra, annars får du byta kontaktperson.

Tillgänglighet

Du är alltid välkommen att besöka oss. Ring gärna innan så att vi kan vara säkra på att kunna ta emot dig. Kontoret är bemannat vardagar mellan klockan 08.00 och 17.00. Vi finns tillgängliga på telefonnummer 026-60 09 50.

Hur får jag hemtjänst?

Du börjar med att kontakta Gävle kommuns biståndshandläggare på telefonnummer 026-17 80 00. Biståndshandläggaren utreder tillsammans med dig vad du behöver hjälp med, du kommer sedan få välja vilket företag du vill ska utföra hemtjänsten. Vi på Ersta hemtjänst Gävle hoppas att du väljer oss. Oavsett vilken hemtjänstutförare du väljer betalar du samma avgift till kommunen. Vi inom Ersta hemtjänst kan alltså inte konkurrera om priset bara om kvaliteten. Om du inte är nöjd med den utförare du har kan du när som helst byta utan att det kostar något.

Vi lyssnar på dig

Vi utför årliga kvalitetsmätningar för att vi ska få en bild av hur nöjd du är med våra tjänster. Dina synpunkter är viktiga och hjälper oss att bli ännu bättre.

Tilläggstjänster

Om du vill ha mer hjälp än vad ditt biståndsbeslut beviljar erbjuder vi hushållsnära tjänster med rut-avdrag. Vi kan hjälpa dig med alltifrån städning och inköp till ledsagning och pyntning inför storhelger.

| Fler

Kontakt

Ersta hemtjänst Gävle
Södra Kungsgatan 36B
802 53 Gävle

Telefon 026-60 09 50
Fax 026-60 07 53

Kontaktperson:
Verksamhetschef Jessica Söderlund
telefon: 08-714 60 45

@gavlehemtjanst