Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Hannahemmet boendemiljlö

Som boende på Hannahemmet får du en lägenhet som är ljus och rymlig med väl tilltaget badrum. För oss är det viktigt att du har en egen plats att vara på som ger stark hemkänsla. Det finns även gott om gemensamma utrymmen.

Hannahemmet

Du som boende har tillgång till gemensamt kök och allrum för social samvaro. Avdelningarna på Hannahemmet har egna terrasser utanför köken. I allrummen finns tillgång till modern teknik som WiFi och dator med Skype för att göra det möjligt att kommunicera med dina nära och kära.

På varje avdelning finns en stor inglasad balkong där du som boende kan koppla av och på vår innergård har vi en egen trädgård. I bottenvåningen finns vår bastu med relax- och aktivitetsrum vilket är mycket uppskattad av våra boende.

Våra lägenheter

Hannahemmets lokaler är nyrenoverade och lägenheterna är fräscha och öppna. Äldreboendet har totalt 54 lägenheter. Varje lägenhet har ett enkelt pentry och garderober. Vissa av våra lägenheter har även egna balkonger eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på tre våningsplan med två avdelningar med nio boende.

Platserna är fördelade på följande vis:

  • 36 platser för personer med demenssjukdom
  • 18 platser för personer med vård- och omsorgsbehov

 Vacker innergård

Området är inbäddat i grönska och Hannahemmet har en vaxker innegård där den som vill kan kan promenera bland träd och odlingar. Det går även bra att bara sitta och njuta av grönskan och dofterna.

| Fler

Kontakt

Ersta äldreomsorg
Ersta Hannahemmet

Adress:
Råckstavägen 32
Hus C, 168 62 Bromma

Telefon:
08-714 67 90

E-post:
@ Hannahemmet

Verksamhetschef 
Katarina Bergsten
Telefon: 08-714 67 90

T f biträdande verksamhetschef 
Marie Biaudet 
Telefon: 072-143 92 19

Enhetschef 
Klara Astros 
Telefon: 073-867 66 82