Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Linnégården boendemiljö

På Linnégården får du en egen lägenhet där du kan njuta av lugnet samtidigt som det finns gott om gemensamma utrymmen för dig som vill ha sällskap. Våra lägenheter har stadsutsikt och de flesta även balkong.

Linnégården

Varje avdelning har ett rymligt kök för alla som vill äta måltiderna i sällskap eller delta i bakning och matlagning. I anslutning till köken ligger hemtrevligt inredda vardagsrum där man kan spela spel, lyssna på musik och umgås eller bara titta på TV. Det finns också en rymlig inglasad balkong.

Våra lägenheter

Våra lägenheter har kokvrå och rymligt badrum med dusch. I rummet finns en höj- och sänkbar säng som göra det enklare att kliva i och ur. För oss på Linnégården är det viktigt att du som boende ska få en så genuin hemkänsla som möjligt. Därför uppmuntrar vi till att lägenheterna möbleras med dina egna möbler och personliga ägodelar. Allt för att skapa en stark hemkänsla.

Linnégården erbjuder 86 platser fördelade på 11 avdelningar. Äldreboendet ligger på Linnégatan 61 i Stockholm med gångavstånd till Strandvägen, Djurgården, Karlaplan och Humlegården och nära till köpcentrum och vackra promenadstråk längs vattnet. Närstående är alltid välkomna till oss att vara delaktiga i aktiviteter och olika arrangemang.

Platserna är fördelade på följande avdelningar:

  • 2 avdelningar, 18 platser, för boende med somatiska besvär.
  • 8 avdelningar, 60 platser, för boende med demenssjukdom.
  • 1 avdelning, 8 platser, för boende med psykisk sjukdom.

Vacker innergård och trädgårdsbestyr

Har du ett intresse för att plantera och odla erbjuder Linnégården en vacker innergård. Här kan du som vill plantera och odla grönsaker, kryddor och bär. Eller bara sitta och njuta av grönskan och dofterna. Innergården är ett andra vardagsrum och används dagligen.

| Fler

Kontakt

Ersta äldreomsorg
Ersta Linnégården
Linnégatan 61
114 58 Stockholm

 

Verksamhetschef:

 Anna Lidback

Telefon:
08-508 10 501, 070-484 35 61

Biträdande verksamhetschef Gunilla Flodin
Telefon: 08-714 63 12

Enhetschef:Bozena Jansen
Telefon: 070-484 35 41

Tf enhetschef Katarina Levi

Sjuksköterska expedition telefon: 070-484 35 37

För visningar kontakta enhetschef.

 

E-post:
@ Linnégården