Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Aktiviteter

En meningsfull dag

Förutom rehabiliterande aktiviteter anordnar vi fritidsaktiviteter anpassade efter varje boendes förmåga. Varje dag har vi schemalagda aktiviteter av varierande slag som frågesport, spel, fredagsmys med film, pubafton med dans. Dessutom erbjuder vi promenad eller annan utevistelse i vårt närområde.

Vi uppmärksammar årets olika högtider som jul, nyår, påsk eller midsommar på traditionellt vis. Under sommaren utnyttjar vi vår altan för utevistelse, kaffestunder, grillning, trädgårdsodling eller annan samvaro. Vi får även besök av t.ex. artister som uppträder för oss. I det fall anhöriga önskar delta i aktiviteter är de mycket välkomna.

Via vårt Boenderåd, där samtliga boende och anhöriga är inbjudna att delta, har deltagarna möjlighet att diskutera, utvärdera och vidareutveckla verksamheten och aktivitetsutbudet. 

Skriv ut