Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Vändpunkten nätvandrar under påsken

Påsken kan som alla andra högtider för unga vara alldeles underbara, lediga dagar med påskmat, påskägg och sovmorgnar. För rätt många. Närmare bestämt vart femte barn eller fyra för varje klass är det inte lika kul. Det är fylleslag, ta hand om föräldrar, diska upp och städa efter dem. Oro, rädsla och besvikelser. För er kan det vara skönt att ha någon att tala med som fattar hur det känns. Ni kan höra av er till oss på Ersta Vändpunkten.

Tisdagen 2/4 är Linnea ute mellan 20-22.

Hon ska försöka få fart på sin Skype och ska finnas under namnet Ersta.Linnea

Om problem uppståd kan man chatta med henne på hennes vanliga gamla adress på smn.

Torsdag 4/4 är Linnea ute mellan 20-22

På söndag är det Uffe som vanligt mellan 21-23 på Skype.ulf.zetterman1 eller ulf.zetterman@erstadiakoni.se

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni