Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Maj

 • MAJ
  2
  Ordinarie årsmöte för medlemmar i Ersta diakonisällskap

  Endast för medlemmar i Ersta diakonisällskap.

 • MAJ
  6
  Ersta sjukhus uppmärksammar handhygienens dag

  FN:s världshälsoorganistation, WHO, har utropat 5 maj till global handhygiendag. Kampanjen Clean Care is Safer Care syftar till att förbättra handhygienen inom vården i hela världen. I kampanjen deltar 164 länder och mer än 15.000 sjukhus, flera i Stockholms läns landsting.

 • MAJ
  20
  Livet nära döden- vårdens viktigaste utmaning.

  Populärvetenskapligt framtidsseminarium om vård i livets slutskede. Seminariet genomförs av Palliativt forskningscentrum, ett samarbete mellan Ersta diakoni och Ersta Sköndal högskola.

  Ersta diakoni driver nordens första barn- och ungdomshospice, en hospiceklinik med vårdavdelning för vuxna och ett specialiserat hemsjukvårdsteam.

 • MAJ
  30
  Alzheimer Café

  Den 30/5 är det dags för Alzheimer Café Denna gång kommer arbetsterapeut Petra Hoff och berättar om sina erfarenheter av att arbeta med terapihunden Zawa inom äldreomsorgen. Kören ”Hjärngänget” sjunger in sommaren under ledning av Kristina Telerud. Vid pianot: Ann-Marie Uusijärvi.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni