Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta sjukhus uppmärksammar handhygienens dag

FN:s världshälsoorganistation, WHO, har utropat 5 maj till global handhygiendag. Kampanjen Clean Care is Safer Care syftar till att förbättra handhygienen inom vården i hela världen. I kampanjen deltar 164 länder och mer än 15.000 sjukhus, flera i Stockholms läns landsting.

Ersta sjukhus upmärksammar handhygienens dag den 6 maj. I sjukhusets foajé på Fjällgatan 44 kan man testa sin egen handhygien och lära sig mer om vikten av rena händer. Alla som kollar sina händer bjuds på specialbakad hand-kaka. Det blir också en tipspromenad! Hygiensjuksköterska och patientrepresentant kommer att finnas på plats för att svara på frågor.

Välkommen mellan 10 - 13!

Dag: 6 maj 2013
Tid:10:00 - 13:00
Plats:

Sjukhusets entré, Fjällgatan 44

Kostnad:

Ingen

Kontaktperson:Eric Andersson
Telefon:08-7146100
E-post:info@erstadiakoni.se
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni