Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nyinvigning av second hand

Under sommaren har Ersta Second Hand fått både större lokaler och genomgått en renovering. Välkommen till nyinvigningen av butiken. Det blir bandklippning av Stefan Nilsson, Direktor på Ersta diakoni, ballonger och möjlighet att handla.

Dag: 7 september 2013
Tid:10:30 - 11:00
Plats:

Erstagatan 5

Kostnad:

Kostnadsfritt

Kontaktperson:Anki Ahlman
Telefon:08-714 61 55
E-post:anki.ahlman@erstadiakoni.se
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni