Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Lunchkonsert

Framtidens melodi

Kyrkomusikerstudenterna från Ersta Sköndal högskola kommer på besök. Med sig har de en rik musikalisk blandning från århundraden av orgel-, piano och sångrepertoar. En chans att höra framtidens kyrkomusiker redan nu!

Dag: 13 april 2016
Tid:12:10 - 12:40
Plats:

Ersta kyrka

Kostnad:

Ingen

Kontaktperson:Musik i Ersta kyrka
Telefon:087146100
E-post:musik@erstadiakoni.se
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni