Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Öppnar second handbutik

Ersta diakoni öppnar second handbutik

Efter två och ett halvt år har den provisoriska loppisen förvandlats till en riktig second handbutik. På en dag och med hjälp av ett gäng glada volontärer har det rensats, sorterats, städats och möblerats om.

Förutom att fungera som en attraktiv second handbutiken hoppas butiken bli en träffpunkt för svårt sjuka inom Ersta diakoni och eventuellt erbjuda praktikplats för hemlösa som vill komma tillbaka ut i arbetslivet.

Butiken ligger på Erstagatan 5. Öppettiderna, som kommer att utökas, är för tillfället tisdagar, torsdagar och den sista lördagen i varje månad klockan 11.00–15.00.

För mer information vänligen kontakta Anki Ahlman på anki.ahlman@erstadiakoni.se eller 08-714 61 55.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni