Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Januari

 • Klartecken för planer på nytt sjukhus och studentbostäder

  Stockholms stadsbyggnadskontor har lämnat positivt besked om förändrad detaljplan på Erstaklippan. Det innebär att Ersta diakoni kan arbeta vidare med planerna på ett nytt sjukhus och fler studentbostäder. Ett projekt som framför allt möjliggör plats till fler patienter.

 • Hallå där, Anders Thorell

  överläkare och forskningschef på Ersta sjukhus, som i dagarna har utnämnts till professor i kirurgi vid Karolinska Institutet!

 • Oblaterna från Ersta oblatbageri blir helt ekologiska

  Varje år tillverkas runt 3 miljoner oblater vid oblatbageriet, som är Sveriges största. Från och med den 24 januari är all produktion helt ekologisk.

 • Stående ovationer vid konserten av Bachs Juloratorium

  Den 6 januari gav Ersta kyrka en välgörenhetskonsert av Johann Sebastian Bachs hela juloratorium med musiker och sångare i världsklass. Konserten var i princip utsåld till sista plats och gav åskådarna många musikaliska höjdpunkter.

 • LO:s förslag tar ifrån individen rätten att bestämma själv

  LO presenterade i går sin utredning kring åtgärder att begränsa vinster i välfärden. Stefan Nilsson som är direktor på Ersta diakoni, en idéburen organisation som verkar inom välfärdssektorn, tycker att utredningen andas alltför stort ideologiskt önsketänkande och att den förenklar en komplicerad fråga.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni