Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Årets Erstaleverantör 2012 utsedd.

Lev.dag bildtext

Igår anordnade Ersta diakoni sin allra första leverantörsdag. Syftet med dagen var att samla Ersta diakonis viktiga leverantörer för att de ska få lära sig mer om Ersta och hur vi arbetar. Tanken var också att ge leverantörerna en inspirerande halvdag och möjligheten att nätverka med varandra.

Det bjöds på föreläsningar av bland annat Carina Dahllöf vd för Silf Competence, Annica Tell vd för Freys hotell och Tomas Lindroos från Ersta diakonis insamlingsavdelning. 

Under dagen utsågs också ”Årets Erstaleverantör 2012”. Vinnaren har utsetts med hjälp av enkäter som gått ut både till leverantörerna själva och internt inom Ersta. Vinnare blev EFG Kontorsmöbler AB som representerades av en mycket glad Inga Lill Sundqvist.

Inköpschef Ola Kroon är nöjd med dagen. - Jag tror att dagen gav våra leverantörer mycket. De fick lära sig mer om oss, vilket innebär att med rätt leverantörer så kan vi jobba smartare och få ut ett större värde för våra pengar. De fick även lyssna på intressanta föreläsningar och inte minst nätverka med varandra. Nästa år blir det en ny leverantörsdag med utmärkelsen ”Årets Erstaleverantör 2013”.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni