Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta diakoni svarar på kritiken på DN Debatt

Lördagen den 20 april publicerade DN Debatt Stockholm en artikel "Våra svårt sjuka barn får en allt sämre vård" undertecknad av ett antal föräldrar med anknytning till Ersta diakonis verksamhet Lilla Erstagården. Den 23 april svarade vår sjukhuschef Jan-Åke Zetterström på kritiken.

DN Debatt 2013-04-20 "Våra svårt sjuka barn får en allt sämre vård"

DN Debatt 2013-04-23" "Vi ber uppriktigt och innerligt om ursäkt"

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni