Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Helena Ruhmén ny kommunikations- och marknadschef

Den 1 september tillträder Helena Ruhmén tjänsten.

Helena Ruhmén blir ny kommunikations- och marknadschef på Ersta diakoni. Hon har närmare 20 års erfarenhet från att arbeta i ledande befattningar med kommunikations- och marknadsföringsfrågor, i stora organisationer som Skandia, Lantmännen och nu senast Stockholm Arlanda Airport.

Helena Ruhmén, Kommunikations- och marknadschef

”I Helena får vi erfarenhet av att leda kommunikationsarbete i en komplex organisation där förändring är normaltillstånd, säger Ersta diakonis direktor Stefan Nilsson. Detta behöver vi nu när vi ska bygga Ersta Nya Sjukhus, expandera äldreomsorgen och fortsätta utveckla våra olika verksamheter. Det känns väldigt roligt att hon vill börja här hos oss.”

Helena Ruhmén kommenterar sitt nya uppdrag så här:
”Jag ser mycket fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få bidra till Ersta diakonis verksamhet och framtida utveckling. Jag känner stor respekt för det arbete som bedrivs här varje dag och som jag nu ska lära mig mer om. Som kommunikatör och marknadsförare har jag alltid jobbat med ett starkt affärsfokus, vilket är något jag tar med mig och hoppas ska komma verksamheten till nytta.”

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00