Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Världens hittills största forskningskonferens om det civila samhället

Flygfoto Ersta diakoni

Den 28 juni – 1 juli är Ersta Sköndal högskola värd för den internationella International Society for Third-Sector Research (ISTR)-konferensen om civilsamhällesforskning.

Konferensen genomförs vartannat år på olika platser i världen och är den viktigaste mötesplatsen för akademiker och praktiker med intresse för det civila samhället. Bland annat här på Ersta Sköndal högskolas campus ser vi under 28 juni – 1 juli drygt 800 deltagare från ett 60-tal länder som deltar i sommarens konferens. Temat är civilsamhället i förändring: ”The Third Sector in Transition: Accountability, Transparency, and Social Inclusion”.

Bland föreläsarna ser vi betydelsefulla forskare som Theda Skocpol och Stanley Katz. Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke inviger konferensen och deltar i ett så kallat round-table.

Ersta Sköndal högskola består av tre campus: Campus Ersta och Campus Sköndal i Stockholm och Campus Bräcke i Göteborg. Ersta diakoni är delägare i Ersta Sköndal högskola, övriga ägare är Stiftelsen Stora Sköndal och Bräcke diakoni.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00