Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Julgåvan gick till barnMichaël Berglund och Martin Werner - Michaël Berglund AB och River

"Ersta Vändpunkten gör ett fantastiskt arbete med att hjälpa dem som behöver det allra mest."

De senaste åren har vi sett ett ökat intresse för våra insamlingar och många ville bidra till Ersta Vändpunktens viktiga arbete under julen. Extra glädjande var att nya givare hittade till oss, bland dem flera företag. Michaël Berglund AB och den digitala kommunikationsbyrån River är två av dem.

– I år har vi, istället för fysiska julklappar, valt att stötta en av de fantastiska organisationer vi har haft förmånen att arbeta med under flera år och som arbetar för att andra ska få ett bättre liv – Ersta diakoni. Ersta Vändpunkten gör ett fantastiskt arbete med att hjälpa dem som behöverdet allra mest, säger Michaël Berglund.

Det är viktigt att göra skillnad

– Julen är för många en tid av klappar, glädje och tomtegröt. Men för hundratusentals barn, och anhöriga, till missbrukare är högtiden inget annat än en tid av ångest och sorg. För oss på River är det viktigt att försöka göra skillnad genom att uppmärksamma de människor och situationervars verklighet inte alltid får det viktiga strålkastarljuset på sig. Vi valde därför att skänka vår julgåva till Ersta Vändpunkten där de dagligen gör konkret skillnad i människors liv. Vi är stolta över att ha fått vara en liten del av den kakan, säger Martin Werner, VD River.

På Ersta Vändpunkten får anhöriga till personer med allvarligt drog- eller alkoholberoende kunskap, stöd och hjälp. De yngsta deltagarna är så små som fyra år, de äldsta är mor- och farföräldrar.

Julinsamlingen är ett viktigt tillskott för verksamheten, som är beroende av gåvor, och innebär att vi kan fortsätta stärka barn i familjer med missbruk och ge dem verktyg att klara av en svår vardag.

Foto: Therese Örnvall/ River

| Fler

Kontakt

Givarservice
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 60 94
@ givarservice