Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare och stöd hela Ersta diakonis verksamhet. Dina pengar kommer att användas där de bäst behövs.

Genom ditt stöd till Ersta diakoni ser du till att fler människor i utsatta livssituationer får möjlighet att bearbeta trauman, läka i en trygg miljö och få den vård, omtanke och professionella bemötande de har rätt till.

Din gåva kan till exempel bidra till att barn och vuxna som vårdas på hospice fått en värdig sista tid i livet med familjen i sin närhet, att flickor som utsatts för övergrepp och grova brott fått möjlighet att bygga upp sina liv igen, att barn på flykt fått en trygg plats där de kan bo, att barn och ungdomar till missbrukande föräldrar fått kunskap och stöd att klara vardagen och att kvinnor och deras barn som utsatts för våld och hot har fått skydd.

Din gåva kan också betyda att hemlösa människor får vård, att personer med demenshandikapp och deras anhöriga får stöd till ett värdigt liv eller att äldre får en meningsfull vardag på något av våra boenden.

Som månadsgivare bidrar du med minst 100 kronor i månaden. Att skänka via autogiro är enkelt, skonsamt mot miljön och sparar administration. Du kan när som helst sluta vara månadsgivare, göra uppehåll eller ändra belopp. Blankett för autogiro hittar du här.

PG 90 00 54-8 eller BG 900-0548
Din gåva gör skillnad för människor i utsatta livssituationer!

| Fler

Kontakt

Givarservice
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 60 94