Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

I längtan efter ljus - med hopp om att bli sedd

Lill Lindfors

Välkommen till en eftermiddag med en av våra största artister, Lill Lindfors, som tillsammans med Gustaf Sjökvists kammarkör ger oss en försmak av det efterlängtade ljuset!

Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade och folkkära artister. Som sångerska har hon klätt väggarna med ett otal guldskivor, hennes TV-shower har fått Montreux-rosor, hon har producerat flera One Woman Shows, skrivit barnböcker, medverkat i revyer, musikaler, filmer och teaterpjäser. 1998 blev hon utnämnd till svensk UNICEF-ambassadör och har ett brinnande engagemang för utsatta barn och flickors utbildning i världen. Lills artisteri är genomlyst av sångglädje och musikalitet. Med sin värme, generositet och humor har hon genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Lills framträdanden är präglade av frihet och lek, ödmjukhet och glädje, allt med en stark vilja till förnyelse.

Ersta kyrka söndag 25 februari klockan 16:00

Lill Lindfors
Gustaf Sjökvists kammarkör
Anders Ekdahls trio
Patrik Sandin
dirigent

Konsertlängd ca 75 minuter.

| Fler

Kontakt

Ersta kyrka
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1 inne på gården

Telefon 08-714 61 00

Öpettider
Vardagar mellan 08:00-16:00
Lördagar och söndagar i samband med förrättning,
konsert och gudstjänst

Biljettinformation

Kyrkans nedre plan, parkett. 300 kr.
Läktare rad 2. 200 kr.
Läktare rad 3. 100 kr. Obs, skymd sikt.
Förköp via tickster.se (förköpsavgift tillkommer) eller genom besök hos Ersta hotell och konferens vardagar kl. 08-16. Endast kortbetalning.
Eventuellt överblivna biljetter säljs på konsertdagen från kl. 15:30.