Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Kärlkramp

Kärlkramp kallas ibland åderförkalkning och innebär att det har blivit en förträngning i ett eller flera av hjärtats kranskärl.

På Ersta hjärtmottagning utreder och behandlar vi kärlkramp och remitterar patienter för kranskärlsröntgen (coronarangiografi). Hos oss kan du som patient gå på kontinuerliga kontroller hos hjärtspecialist.

| Fler

Kontakt

Ersta sjukhus
Hjärtmottagningen

Kontakta oss

Kontakta oss i första hand på 1177.se som är öppet dygnet runt. Här kan du av- och omboka din tid, skriva ett meddelande, förnya recept, och beställa hjälpmedel.

I andra hand kan du ringa på följande telefonnummer: 08-714 62 10. Det går till vår telefonsvarare där vi, dygnet runt, tar emot receptförfrågningar, beställning av hjälpmedel, om- och avbokningar och bokning av rådgivning med sjuksköterska. Det är viktigt att du tydligt talar in ditt personnummer, namn, telefonnummer och ärende

Vid akuta behov, kontakta din vårdcentral eller sök vård via 1177 Vårdguiden.

Postadress

Box 4619 
116 91 Stockholm

Besöksadress

Fjällgatan 45

Alla patienter ska anmäla sig i receptionen på Fjällgatan 44. 

Kontaktperson

Elisabeth Niklasson

Öppettider

Måndag-torsdag kl. 08.00-16.30
Fredag kl. 08.00-15.00