Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

3 snabba frågor med månadsgivaren Marianne Nivert

Marianne Nivert

Marianne berättar om varför hon valt att bli månadsgivare och de verksamheter hon värnar lite extra om som hjälper utsatta barn och ungdomar.

Hur bestämde du dig för att bli månadsgivare?

- När jag för några år sedan fick information om Ersta diakonis verksamhet insåg jag att den verkligen var något jag vill stödja och som stämmer med mina värderingar. Jag blev så intresserad att jag även anmälde mig som medlem i diakonisällskapet.

Vilka fördelar finns det med att ge varje månad tycker du?

- Att vara månadsgivare är ett enkelt sätt att kontinuerligt avsätta ett belopp som passar min ekonomi och där en automatisk överföring görs i anslutning till min pensionsutbetalning. Ett mindre belopp varje månad är ofta lättare att avsätta än ett större någon gång då och då som dessutom kan glömmas bort.

Finns det någon verksamhet som du känner extra för?

- Egentligen sympatiserar jag med det mesta som bedrivs inom Ersta men några exempel är stöd till barn med missbrukande föräldrar liksom till flickor som utsatts för sexuella övergrepp samt stöd till äldre med demenssjukdom. Sjukhuset är ju så klart en verksamhet som berör mig eftersom jag både opererats, röntgas och numera har min canceruppföljning där.

| Fler

Kontakt

Givarservice
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 60 94
@ givarservice