Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Skänka saker till
Ersta Second Hand

Vi tar gärna emot saker du inte behöver.

Följ oss gärna på vår Facebooksida Ersta Second Hand >>

Ersta Second Hand har öppet måndag – torsdag, 11.00 – 18.00 samt fredag 11.00 – 17.00.

Vad du kan skänka till Ersta Second Hand

Vi kan ta emot "loppisprylar" av skiftande slag: allt från gamla skivor till köksredskap, husgeråd, porslin och textiler. Du är välkommen att lämna in saker när vi har öppet.

Om du behöver hjälp med transport eller vill lämna in på andra tider, kontakta oss helst på mail secondhand@erstadiakoni.se eller ring 08-714 61 38. 

Det du lämnar måste vara helt och rent då vi inte har någon möjlighet att tvätta eller laga de inlämnade sakerna. Paketera och sortera gärna så är det lättare för oss att ta hand om det inlämnade. Vi kan behöva tacka nej till saker som vi bedömer inte går att sälja i butiken och kan heller inte lagerhålla större volymer av kläder, böcker och möbler så kontakta oss gärna om du har mycket du vill skänka. Våra verksamheter får vid behov hämta saker de behöver till sina patienter och/eller brukare.

Ersta Frimärken

I samma lokal på Erstagatan 5 finns även Ersta frimärken. Här kan du både köpa och lämna in frimärken av våra frivilliga volontärer. Kontakta oss gärna för mer information.

PG 90 00 54-8 eller BG 900-0548
Din gåva gör skillnad för människor i utsatta livssituationer!

| Fler

Kontakt

Ersta Second Hand
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 5

Telefon 08-714 61 38
secondhand@erstadiakoni.se

Öppettider

Måndag-torsdag
kl. 10.00 – 18.00

Fredag
kl. 10.00-17.00