Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Mariahemmet på utflykt

Söders Rotaryklubb bjöd Mariahemmets boende på utflykt till Saltsjöbaden 30/9.

Vi hade strålande väder och efter en promenad ut till Badholmen fick vi kaffe och morotskaka på uteserveringen till Stationshuset. Ett stort tack till medlemmarna i Söders Rotaryklubb som stöttat och bjudit oss på detta i oräkneliga år (minst 25).rotary utflykt

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni