Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Lilla Erstagården får 3 miljoner i donation

H.M Drottning Silvia

H.M. Drottning Silvias stiftelse "Care about the children" delar ut sin hittills största donation. Och det är Ersta diakoni som är mottagare. De 3 miljoner kronorna går till nya Lilla Erstagården som är under uppbyggnad i Hästhagen, Nacka.

Drottning Silvia är sedan många år beskyddare av Ersta diakoni. Nu när Ersta bygger en helt ny klinik för att utöka och förbättra verksamheten för barnhospice på Lilla Erstagården är det naturligt att Drottning Silvias Stiftelse vill vara med och ge sitt stöd. Stiftelsen har valt att ge ett ekonomiskt bidrag för att skapa en förhöjd upplevelse och ökad harmoni när de unga patienterna och deras anhöriga vistas i upplevelserum, målarverkstad och lekrum på Nya Lilla Erstagården.

Foto: Julia Hetta, Kungahuset.se.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni