Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

April

 • Kvalitet på Linnégården

  Våra värdegrundsledare har nu gått klart Socialstyrelsens utbildning i Nationella värdegrunden och startar därefter upp en utbildning för personalgruppen.

 • Senaste nytt från Mariahemmet

  Mariahemmet väntar in våren och sommaren

 • Äldreborgarråd Clara Lindblom som prao på Ersta Mariahemmet

  Tisdagen den 15 april besökte Stockholms äldre- och personalborgarråd Clara Lindblom Ersta Mariahemmet för att få en inblick i verksamheten. Clara tillbringade eftermiddagen på Mariahemmet och följde med representanter från olika personalgrupper så som sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut med flera i deras arbete. Hon hann även med en fika- och pratstund med de boende.

 • Senaste nytt från Linnégården

  Guldkantspersonalen har flitigt gått ut med våra boende och vi har även ordnat gemensamma promenadgrupper, då vi tar med picknicvagnen för att sedan bänka oss i solen och njuta av en god kopp kaffe, medan livet sjuder kring oss. För att hjälpa våren lite på traven sjunger vi för säkerhets skull vårsånger på torsdagar då vi har allsång – t.o.m. sånghäftet heter ”Vi sjunger in våren”!

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni