Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Äldreborgarråd Clara Lindblom som prao på Ersta Mariahemmet

Äldreborgarråd Clara Lindbom

Tisdagen den 15 april besökte Stockholms äldre- och personalborgarråd Clara Lindblom Ersta Mariahemmet för att få en inblick i verksamheten. Clara tillbringade eftermiddagen på Mariahemmet och följde med representanter från olika personalgrupper så som sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut med flera i deras arbete. Hon hann även med en fika- och pratstund med de boende.

Clara tillträdde som borgarråd i höstas och har sen dess besökt olika boenden för att få en inblick i hur de olika verksamheterna fungerar. Några av de ämnen som diskuterades under eftermiddagen handlade om personaltäthet, anställningsformer, biståndsbeslut och om hur äldreomsorgen förändrats under de senaste åren.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni