Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Maj

 • Ann-Marie Begler – ny ordförande för Ersta Sköndal Högskola

  Ann-Marie Begler tar över ordförandeklubban för Ersta Sköndal Högskola från och med den 6 maj. Ann-Marie Begler är generaldirektör för Skolinspektionen och har en lång erfarenhet från myndighetsvärlden. Hon har bland annat varit överdirektör på Rikspolisstyrelsen och generaldirektör för Brottsförebyggade rådet. I och med att hon börjar på Ersta Sköndal Högskola lämnar hon sin post som styrelseledamot för styrelsen på Stockholms universitet.

 • Pia Watkinson – ny insamlingschef

  Den 18 maj börjar Pia Watkinson som insamlingschef hos oss på Ersta diakoni. Hon kommer att arbeta med att förstärka insamlingsarbetet på Ersta diakoni där ett av de stora insamlingsmålen de närmaste åren är att samla in pengar till att bygga Ersta nya sjukhus.

 • Ersta sjukhus uppmärksammar Handhygiens dag

  5 maj, är dagen som FN:s världshälsoorganisation WHO har utropat Handhygiens dag. Ett stort antal sjukhus världen över uppmärksammar dagen och det gör så klart även Ersta sjukhus.

 • Fortsatt förtroende för Ersta diakoni

  Vi har fått fortsatt förtroende att driva Linnégårdens äldreboende av Stockholms stad i 3 år till. Stor eloge till Linnégårdens personal för allt arbete de har lagt ned!

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni