Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Pia Watkinson – ny insamlingschef

Pia Watkinson

Den 18 maj börjar Pia Watkinson som insamlingschef hos oss på Ersta diakoni. Hon kommer att arbeta med att förstärka insamlingsarbetet på Ersta diakoni där ett av de stora insamlingsmålen de närmaste åren är att samla in pengar till att bygga Ersta nya sjukhus.

- Insamlingsarbetet på Ersta diakoni är viktigt för oss, säger Ersta diakonis direktor Stefan Nilsson. Vi är i mitt i processen att projektera för ett nytt sjukhus på vår fastighet på Erstaklippan. Vi kommer att bekosta det nya sjukhuset helt själv, utan tillskjutna medel från staten eller landstinget. Vi hoppas därför att få hjälp från donatorer som kan hjälpa oss att finansiera vårt viktiga bygge. Stockholm växer och vi behöver fler vårdplatser, där kan vi på Ersta diakoni hjälpa till.

Pia Watkinson kommer närmast från tjänsten som insamlingschef på SOS Barnbyar, där hon under 10 år har arbetat med att bygga upp insamlingsarbetet.

- Jag ser fram emot mitt nya jobb, säger Pia Watkinson. Ersta diakoni är en verksamhet med en stor och viktig uppgift. De arbetar med en hög professionalism både inom sjukvård och social omsorg och har en tydlig värdegrund, något som är viktigt för mig. Dessutom ser jag fram emot att efter att ha jobbat länge i en internationell verksamhet börja jobba mer lokalt.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni