Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta nya sjukhus anställer projektchef

Ersta diakoni bygger nytt och expanderar sin sjukhusverksamhet. Byggstarten för Ersta nya sjukhus närmar sig allt mer, och i dagarna blev det klart med en projektchef för bygget.

Lars Tapper som fram tills nu har varit projektchef för Sweco-ÅF:s uppdrag för Nya Karolinska Solna för Skanskas räkning tar över ansvaret för projektet att bygga ett nytt sjukhus på Ersta diakonis tomt på Erstaklippan på Södermalm i Stockholm.

- Det känns inspirerande och utmanande, säger Lars Tapper. Det är inte många förunnat att vara med om att bygga ett helt nytt sjukhus innanför tullarna i Stockholm. Därför är det extra spännande att få vara med och leda hela processen från byggstarten som förhoppningsvis blir under nästa år.Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsgivare och befäster i och med bygget av ett nytt sjukhus sin position i branschen.

- Ett nytt sjukhus är nödvändigt för att vi ska utvecklas och följa med tiden, säger Stefan Nilsson direktor på Ersta diakoni. Det har vi gjort ända sedan 1851 då vi grundades och det ska vi fortsätta med.

 

Lars Tapper ny projektchef för nya Ersta sjukhus-webbformat
Lars Tapper, projektledare Sweco Management. Sedan 2010 projektchef för Sweco-ÅF’s uppdrag i NKS-Nya Karolinska Solna för Skanska.

Ladda ner högupplöst bild på Lars Tapper

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni