Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Kirurgveckan 2015

Ersta sjukhus - op

I dag drar Kirurgveckan för 2015 igång i Örebro.

Ersta sjukhus är väl representerat bland de abstracts som presenteras under veckan. I medföljande pdf kan du läsa mer om dessa, och i länken nedan får du mer information kring vad som händer under årets Kirurgvecka.

Läs mer om abstracts (pdf)

Läs mer om Kirurgveckan

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni