Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nytt gruppboende på Mariahemmet

Här står soffan i vardagsrummet och väntar på de första boendena som flyttar in måndag 17 augusti på gruppboendet Charlottes våning, plan 1. Vi har putsat och fejat inför det och ser fram mot att få träffas de nya boende. Vi hoppas att alla ska känna sig välkomna!

gruppboende

gruppboendegruppboendegruppboende

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni