Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta diakoni växer till idéburen jätte – Dagens Samhälle #2 2017

”Köpet av HSB Omsorg gör Ersta diakoni till landets första idéburna miljardkoncern. Men det stoppar inte där. Tillväxten fortsätter – med bygget av ett nytt Ersta sjukhus och mer verksamhet utanför Stockholm.”

Läs hela artikeln i Dagens Samhälle #2 2017, Torsdagen 19 januari. Eller som pdf här >>>

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni