Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Alla helgons dag – vi minns människor som varit viktiga i våra liv

Barkbåt

Ge en gåva på Alla helgons dag till minne av någon som varit viktig i ditt liv. SMS:a ”MINNE” till 72980 så skänker du 100 kronor till verksamheten vid Ersta hospice, eller swisha valfritt belopp till 9000548. Tack!

Vill du veta mer om hur du kan bli månadsgivare eller ge en minnesgåva och hedra någon som har gått bort. Du kan till exempel hjälpa barn och ungdomar i familjer med missbruk att klara vardagen, ge hemlösa människor en värdig vård eller skydda våldsutsatta kvinnor och barn. Här kan du läsa mer: Stöd oss

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni