Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Invigning av Ersta Sarahemmet

Invigning av Ersta Sarahemmet

Våren 2018 öppnar Ersta diakoni det nya vård- och omsorgsboendet Ersta Sarahemmet i Ältadalen. Redan den 21 november var det ”för-invigning” och förhandsvisning av en lägenhet.

Representanter från Nacka kommun, Mats Gerdau kommunstyrelsens ordförande och Monica Brohede Tellström, ordförande för äldrenämnden var på plats och invigningstalade tillsammans med Ann-Sofi Wetterstrand, Socialchef på Ersta diakoni och Anette Frumerie, VD för fastighetsbolaget Besqab.

Ersta Sarahemmet har planerats i nära samarbete med Besqab vilket gjort att Ersta diakonis långa erfarenhet av att bedriva äldreomsorg tagits tillvara i utformningen av allt från lägenheter till gemensamma lokaler och utemiljö för att skapa bästa möjliga miljö både för både boende och medarbetare. 

- Vi är oerhört stolta över Ersta Sarahemmet och ser fram emot våren då vi kan välkomna våra första boende till ett personligt och modernt vård- och omsorgsboende som genomsyras av Ersta diakonis värdegrund och präglas av hemkänsla och trygghet. 

Anmäl dig till öppet hus på Ersta Sarahemmet

Under nästa vecka håller Ersta Sarahemmet öppet hus under två kvällar för allmänheten. Läs mer om det här. 

På bilden: Monica Brohede Tellström, ordförande för äldrenämnden i Nacka kommun. Anette Frumerie, VD för Besqab. Ann-Sofi Wetterstrand, Socialchef Ersta diakoni och Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande i Nacka. Foto: Pernille Tofte

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni