Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Tack alla som besökte Ersta diakonkårs höstförsäljning!

Diakonkårens höstförsäljning 2017

Era inköp av ljus, hantverk, bakverk med mera innebär att vi kan bidra till Ersta Fristads barnverksamhet med 25 000 kronor från försäljningen. En julklapp som kårens hjärta klappar lite extra för.

Under dagen satte vi besöksrekord vilket innebar att vissa saker sålde slut innan dagen var över, full ruljangs på museet, kö till oblatbageriet och en välbesökt och uppskattad andaktsfull musikavslutning i Ersta kyrka. Nu laddar vi om, stöper ljus, broderar och stickar inför nästa höstförsäljning. Hoppas att vi ses igen.

Om du inte hade möjlighet att besöka höstförsäljningen men vill ge en julgåva till Ersta Fristads barnverksamhet så kan du fortfarande ge en gåva på www.erstadiakoni.se/jul, swisha valfritt belopp till 9000548 eller SMS:a ”Fristad” till 72980 för att skänka 100 kronor.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni