Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Februari

 • Erstamodellen – en väg ur utmattningssyndrom

  Psykiatriska kliniken vid Ersta sjukhus presenterade nyligen en rapport om utmattningssyndrom på uppdrag av Stockholms läns landstings Hälso- och sjukvårdsförvaltning. Rapporten beskriver utvecklingen av Erstamodellen, ett tvåårigt projekt om behandling av stressrelaterad ohälsa hos sjukvårdspersonal som bedrivits på psykiatriska kliniken.

 • Ersta hemtjänst

  Ersta diakoni expanderar och erbjuder nu även hemtjänst under namnet Ersta hemtjänst. Vi finns bland annat i Stockholm, Gävle, Sundsvall, Haninge, Tyresö, Täby och Österåker.

 • Upphandlingskrav straffar idéburen cancervård på Ersta sjukhus

  I Dagens samhälle debatt idag skriver Stefan..

 • Ersta sjukhus – första sjukhus i Stockholms läns landsting att införa Journal via nätet

  Nu tar Ersta sjukhus ännu ett steg i arbetet med E-hälsa och en mer patientcentrerad vård. Som första sjukhus av Stockholms läns landstings TakeCare-användare inför vi nu Journal via nätet, en e-tjänst från 1177 Vårdguiden. Journal via nätet ger patienten möjlighet att själv se sin journal digitalt.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni