Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta diakoni först med att certifieras mot nya ISO-krav

kvalitetscertifikat ISO

Ersta diakonis verksamheter inom sjukvård, socialt arbete (äldreboende, individ- och familjeomsorg), forskning och utveckling, fastighet, hotell- och konferensverksamhet, oblatbageri och kyrklig verksamhet är nu certifierade mot de nya ISO-kraven för Kvalitet 9001:2015 och Miljö 14001:2015.

Stefan Nilsson, direktor Ersta diakoni säger:

- Vi är stolta över det här! Erstas verksamheter är en av de första inom dessa områden att certifieras mot de nya ISO-kraven och det visar att vi återigen ligger i framkant med våra verksamheter.

De nya ISO-kraven, som är från 2015, fokuserar på ledning och styrning och riskhantering. Det är externa revisorer som genomfört granskningen. Granskningen visar att Ersta diakoni har en välfungerande verksamhet som lever upp till de nya ISO-kraven.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni