Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta Näsbyparks Parkinsonboende är Ersta diakonis första profilboende

Balkong

Parkinsonboendet i Näsbypark blir Ersta diakonis första profilboende som är anpassat för personer som drabbats av Parkinsons sjukdom.

Våra lägenheter, gemensamhetslokaler och inredning är planerade i samråd med Parkinsonförbundet och utformade utifrån forskningsresultat kring boendemiljön. På så sätt har vi ändamålsenliga boendemiljöer anpassade för personer som har Parkinsons sjukdom.

Det krävs kunskap och förståelse för att möta och hantera de varierande symtom som Parkinsons sjukdom medför. Varje person som är drabbad måste få en vård och omsorg som är individuellt utformad. Det innebär att medicinering måste ske på exakta tider och kosten anpassas för den boende.

Nöjda kunder

Vår senaste kundundersökning som utfördes hösten 2015 visar att våra kunder ger oss betyget 4.2 av 5.0 i hur hjälpen utförs. Det är också väldigt viktigt för oss att man som boende känner sig trygg med sin kontaktperson, något 90 % av de som svarat på kundersökningen känner sig. 

Ersta diakoni tog över Ersta Näsbyparks Parkinsonboende från HSB Omsorg i och med förvärvet som skedde 16 december 2016. 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni