Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Pernilla Sturve ny HR-chef på Ersta diakoni

Pernilla Sturve

Pernilla Sturve blir 1 oktober ny HR-chef på Ersta diakoni.

Hon har de senaste åtta åren arbetat på Karolinska Universitetssjukhuset, senast i rollen som HR-chef för blivande Tema Cancer och som biträdande HR-direktör. Pernilla har stor erfarenhet av att driva HR-frågor både på strategisk och operativ nivå och bakgrund från flera olika branscher. 

”Det känns väldigt roligt att Pernilla blir vår nya HR-chef. Vi står inför stora utmaningar framöver med fortsatt expansion och utveckling av våra olika verksamheter. I det arbetet kommer Pernillas erfarenhet och kompetens vara till stor nytta, säger Stefan Nilsson direktor Ersta diakoni.

Pernilla Sturve kommenterar sitt nya uppdrag så här:

”Jag tycker att det ska bli jätteroligt att få arbeta med och driva HR-arbetet inom Ersta diakoni. Det jag hittills har mött och sett av verksamheten tycker jag andas medmänsklighet, driv och samhällsnytta, vilket är viktiga grunder för mig. Jag tror att jag kommer kunna bidra med min breda erfarenhet från olika befattningar och branscher, men framförallt från den lärorika tid jag haft på Karolinska Universitetssjukhuset".

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni