Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta Hemtjänst väljer att inte förlänga avtalet i Södertälje kommun

I slutet av 2016 förvärvade Ersta diakoni HSB Omsorgs verksamheter, en av dem var hemtjänstverksamhet i Södertälje.

Ersta diakoni väljer nu att inte förlänga det avtal med kommunen som löper ut sista november. Anledningen till beslutet är att vi bedömer att ersättningsnivåerna i Södertälje kommun inte är förenliga med våra kvalitetskrav.

- Det är givetvis inget enkelt eller roligt beslut, säger Agnieszka Valdner, hemtjänstchef Ersta diakoni. Vi vill kunna erbjuda så många som möjligt hemtjänst som lever upp till våra kvalitetskrav, men gör bedömningen att det tyvärr inte finns förutsättningar för det.

Har du frågor? Kontakta hemtjänstchef Agnieszka Valdner, 08-714 60 02

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni