Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Arga doktorn skänker 100 000:- till Ersta diakonis julinsamling

Smärtläkaren Björn Bragée, känd från teveprogrammet Arga doktorn, skänker 100 000 kronor till Ersta diakonis julinsamling. Årets insamling sker till förmån för den särskilda barnverksamheten på Ersta fristad, ett skyddat boende som vi driver för barn och mödrar som har flytt från grovt våld i familjen.

Ersta fristad är ett skyddat boende med hög säkerhet, där barnen och deras mödrar får stöd, behandling och skydd. Barnverksamheten finansieras helt av gåvomedel, och det är därför som Ersta diakoni i år särskilt lyfter fram den.

– Björn Bragées gåva är väldigt generös och den bidrar verkligen till våra möjligheter att stödja kvinnor och barn som lever under de mest utsatta förhållanden man kan tänka sig, säger Pia Watkinson, insamlingschef på Ersta diakoni.

Vill du veta mer?

Kontakta Anders Gustafsson, pressansvarig på Ersta diakoni, på telefon 076-720 85 45.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni