Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Workshop på Ersta sjukhus

Workshop kring obesitaskirurgi och operationsmetoden ”Sleeve gastrectomy”

Idag 31 maj och imorgon 1 juni hålls en workshop gällande obesitaskirurgi och operationsmetoden ”Sleeve gastrectomy” här på Ersta sjukhus. Ersta sjukhus gör det i samarbete med Ethicon/Johnson & Johnson. Kursansvariga är överläkare Anders Thorell och Joakim Pålstedt.

Program 31 maj- 1 juni

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni