Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nu startar vi Ersta Möjlighet

Den 1 februari startar vi Ersta Möjlighet - ett skyddat boende för våldsutsatta kvinnor med missbruks- och beroendeproblematik.

Ersta diakoni har lång erfarenhet av att arbeta med människor i hemlöshet och i missbruk. Nu startar vi en ny verksamhet, Ersta Möjlighet, för en av samhällets mest utsatta grupper – våldsutsatta kvinnor med  missbruks- och beroendeproblematik. 

Ersta Möjlighet är ett skyddat boende med högsta skyddsklass enligt Socialstyrelsens klassificering. Vi ger ett skydd mot våld och samtidigt även stöd i att ta sig ur missbruket. 

Verksamheten tar emot kvinnor från hela landet, då det kan finnas behov av en placering långt bort från hemorten på grund av en hotbild. Placering hos oss sker efter beslut från socialtjänst eller socialjour.

I senaste numret av Situation Sthlm uppmärksammas Ersta Möjlighet med en intervju av Ann-Sofi Wetterstrand, socialchef på Ersta diakoni.
Här kan du läsa intervjun med Ann-Sofi

Även Sveriges Radio P4 Stockholm har gjort ett reportage om verksamheten.
Lyssna på inslaget

Mer om Ersta Möjlighet

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni