Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Första spadtaget för Ersta Juliahemmet i Uppsala

I dag togs ett gemensamt första spadtag för Ersta diakonis nya äldreboende Juliahemmet i Ultuna trädgårdsstad i Uppsala. Direktor Stefan Nilsson satte spaden i marken tillsammans med Anette Frumerie, vd för byggbolaget Besqab, och kommunstyrelsens ordförande Erik Pelling (S).

Därmed är bygget av Juliahemmet formellt invigt. Boendet, som byggs av Besqab, kommer att innehålla 69 lägenheter, en samlingssal och en vacker trädgård. Inflyttningen är beräknad till hösten 2020.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ett modernt och tryggt äldreboende där uteaktiviteter, djur och natur är en del av vardagen – året om. Vi lägger alltid stor vikt vid bemötande, säger Ann-Sofi Wetterstrand, socialchef på Ersta diakoni. Våra boenden präglas av hemkänsla, trygghet och en meningsfull vardag.

– Ersta diakoni har ambitionen att expandera geografiskt, så Ersta Juliahemmet passar bra in även i den större bilden, säger Stefan Nilsson.

Läs hela pressmeddelandet

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni