Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nyhetsbrevet Erstajournalen, nr 2 2018

Erstajournalen är Ersta diakonis nyhetsbrev som kommer ut två gånger per år. Vill du komma i kontakt med redaktionen och få nyhetsbrevet via mejl kontakta insamlingsavdelningen på donation@erstadiakoni.se eller ring 08-714 60 94.

En levande värdegrund ger nöjda patienter och stolt personal

Joakim Crafoord, chef för Ersta röntgenklinik, är stolt över sina arbetskamrater. Han menar att Ersta diakonis värdegrund gör verklig skillnad i det dagliga arbetet och skapar goda patientrelationer.

Stiftelse ger miljonbelopp

Stiftelsen Bertil Strömberg stödjer Ersta Möjlighet, en ny verksamhet för en mycket utsatt grupp – hemlösa kvinnor med missbruks-/psykiatrisk problematik som har flytt från en våldsam partner. Stiftelsens bidrag på hela 10 miljoner kronor innebär att vi har kunnat renovera och anpassa lokaler för det nya skyddade boendet.

Vi växer och möter nya behov

I förra numret berättade vi om Ersta Hopp, som i våras öppnade sin mottagning för människor som utsatts för sexuella övergrepp under barndomen. I det här numret kan du läsa om Stiftelsen Bertil Strömbergs bidrag till den nya verksamheten Ersta Möjlighet. Men det är inte de enda nya verksamheterna inom Ersta diakoni.

Höst och vinter i Ersta kyrka

Musik, konst, grantändning och julkonserter. Programmet i Ersta kyrka bjuder på många fina stunder i höst och vinter.

Förändringar i verksamheten

Vissa förändringar sker i verksamheten efter avtalsupphandlingar.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni