Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Välkommen till ett samtal med Marie-Louise Ekman

Onsdagen den 15 maj klockan 17 kommer Marie-Louise Ekman till Ersta diakoni. I ett samtal med förläggare Ann-Marie Skarp pratar hon om boken ”Få se om hundarna är snälla ikväll …”. En gripande och kärleksfull skildring av en svår tid då Marie-Louise Ekmans make Gösta Ekman blev allvarligt sjuk.

Gösta Ekman vårdades i slutet av sitt liv av Ersta sjukhus ASIH, avancerad sjukvård i hemmet. Under kvällen berättar överläkare Kerstin Berglind om Ersta diakonis syn på vård i livets slutskede.

Efter samtalet finns boken "Få se om hundarna är snälla ikväll..." till försäljning för 200 kronor med möjlighet till signering av författaren. Kvällen bjuder också på musikaliska illustrationer med Patrik Sandin, piano.

Är du intresserad av att komma, kontakta Caroline Mirlas på donation@erstadiakoni.se eller 08-714 60 94. Observera att antalet platser är begränsat. 

Skriv ut